Records de la muntanya...
Dins el marc calurós i acollidor d’un xalet de muntanya l’equip de "La Fromagerie" us proposa una cuina d’inspiració catalana combinant la tradició amb la creativitat.
Una sel.lecció de productes autèntics, ja siguin de Cerdanya com d’altres llocs, com per exemple un deliciós mató de cabra de la granja del Lletou, a Matemala, parfumat amb el sorprenent caramel a la llet de cabra, i recepte del qual és ancestral. Però també una fondue friburgesa a base de formatges vacherin i gruyère suïssos; o bé formatges de vaca o d’ovella , o a les tres llets foses en la crosta dels 5 formatges; o nombrosos plats a base de bolets; sense oblidar-nos dels nostre famosos “cardon ardent” de la carn flambejats al Banyuls.

el “cardon ardent” 

Naturalment, no oblidem tampoc les nostres carns, les nostres pastes fresques i les nostres pizzes.
Nosaltres mateixos també preparem els confits d’oca i de porc, el foie-gras i el salmó fumat, els sorbets i la nostra pastisseria.
Totes aquest plats suculents són inclosos en la mitja pensió en una sala especialment reservada per als clients de l’hotel.

Tot l’equip de "La Fromagerie" estarà encantat de poder-os servir tots els dies de 12h a14 h i de 19h a 22h.

 

 

©2006 - Hôtel de la Poste - Marion Moizard